Mahi Mahi burger met guacamole en tomatensalsa

.
.

Ingrediënten

  • 4 Mahi Mahi steaks, 4 broodjes naar keuze, enkele blaadjes rucolasla

Guacamole:

  • 2 rijpe avocado’s, 1 tomaat ontveld en ontpit
  • 1/2 rode chilipeper ontpit en fijngehakt
  • Sap van 1 limoen, peper en zout

Tomatensalsa:

  • 1 rode ui, heel fijn gesnipperd
  • 5 tomaten ontveld, ontpit en in stukjes gesneden
  • 1 el. suiker, sap van 1 limoen, 4 el. fijngehakte koriander

 

Bereiding

  • Voor de guacamole:
    Schil de avocado en haal de pit eruit, meng met het limoensap
    Plet het vruchtvlees
    Meng alle ingrediënten en breng op smaak met zout en peper
  • Voor de tomatensalsa:
    Meng alle ingrediënten en breng op smaak met zout en peper
  • Snij de broodjes in 2 en leg ze even in een voorverwarmde oven tot ze krokant zijn. Bak de mahi mahi steaks op de grill of in de pan. Beleg het onderste broodje met wat rucolasla en de mahi mahi steak. Smeer royaal in met guacamole. Serveer op een bord met de tomatensalsa.