Receptidee

Sint-Jacobsvruchten met Oosterse saus

Voorbereiding:

30 minuten

Bereiding:

10 minuten

Voorgerecht

4 personen

Ingrediënten

  • 3 Sint-Jacobsvruchten EPIC per persoon 
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje look, geraspt
  • 2 cm gember, geraspt
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 el sojasaus
  • 2 el witte wijnazijn
  • Blikje ananas
  • Peper en zout
  • Olie
  • Gesnipperde bieslook

Bereidingswijze

Stoof de look, gember en ui in wat olijfolie. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Voeg nu sojasaus, azijn en sap van de ananas toe. Breng rustig aan de kook. Snij de ananas in stukjes en voeg toe aan de saus. Laat inkoken tot de gewenste dikte. Bak de sint-jacobsvruchten kort op een hevig vuur in wat olijfolie. Serveer met de saus in een schelp of kommetje. Werk af met de bieslook. Smakelijk!
10/20 st/lb
Zakje 800 g

Sint Jacobsvruchten, zonder koraal, USA

10/20 st/lb
Zakje 800 g

Sint Jacobsvruchten, zonder koraal, Japan

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!