Receptidee

Schelvis met ham, witloof en puree

Voorbereiding:

20 minuten

Bereiding:

40 minuten

Hoofdgerecht

4 personen

Ingrediënten

  • 4 schelvisfilets EPIC SELECT
  • 4 sneetjes serranoham of prosciutto
  • 1 kg aardappelen
  • Melk
  • Boter
  • Peper
  • Zout
  • Nootmuskaat
  • 8 stronkjes witloof

Bereidingswijze

Wikkel de ham rond de schelvisfilets. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bewaar ze even in de koelkast tot het bakken. Kook de aardappelen in ruim gezouten water. Giet het kookwater weg en pureer ze met wat melk, boter, peper, zout en nootmuskaat. Hou warm au bain-marie. Snij de stronkjes witloof in 2 en bak ze in wat olie tot ze gaar zijn. Zet de schelvisfilet 12 minuutjes in de oven. Haal ze uit de oven en serveer met de puree en het witloof!
130-180 g/st
Zak 800 g

Schelvisfilets

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!