Receptidee

Rijstslaatje met wakame en sojaboontjes

Voorbereiding:

10 minuten

Bereiding:

10 minuten

Hoofdgerecht/Lunch

4 personen

Ingrediënten

  • 250 gram wakamesalade
  • 200 gram sojaboontjes
  • Radijsjes, in kwartjes
  • Koriander, gehakt
  • 2 zakjes rijst
  • 1 halve komkommer
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 theelepel sesamolie

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de verpakking en laat afkoelen. Laat de wakamesalade ontdooien. Haal de zaadlijsten uit de komkommer en snij in fijne stukjes. Meng met de andere ingrediënten en werk af met sojasaus en sesamolie! Garneer met nog een extra blaadje koriander. Smakelijk !
gekookt, gepeld
Zak 400 g

Groene sojabonen edamame

80 %
Zak 1 kg

Zeewier salade wakame

80 %
Zak 250 g

Zeewier salade wakame

75 %
Zak 1 kg

Zeewier salade wakame Korea

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!