Uw betrouwbare partner
voor high quality frozen seafood.
Skagen - Zweedse toast met garnaalsla
Skagen - Zweedse toast met garnaalsla
Voorgerecht, Scandinavisch
Bereidingstijd : 15 minuten, voor 4 personen
Scandinaven zijn echte seafood specialisten, pandalus garnalen worden er enorm gewaardeerd.
Ingrediƫnten
-
500 gr. gekookt gepelde Pandalus garnalen
-
Een halve rode ui, gepeld en fijn gesneden
-
Een bosje dille, fijngehakt
-
Een paar eetlepels olijfolie
-
De zeste en het sap van een limoen
-
4 eetlepels zure room
-
Zeezout
-
4 sneden zuurdesembrood (dikke sneden)
-
Zalmeitjes
Bereiding
- Meng de garnalen met de rode ui, dille, olijfolie, limoensap en zeste, en de zure room.
- Kruid goed met peper en zout.
- Toast het brood of bak het in een pan met wat boter.
- Beleg het brood rijkelijk met de garnaalsla
- Werk af met de zalmeitjes en enkele takjes dille.
Leuke variatie
Gebruik rivierkreeftenvlees ipv. garnalen en/of yoghurt ipv. zure room.