Receptidee

Garnalen body peeled met patatas bravas

Voorbereiding:

10 minuten

Bereiding:

10 minuten

Voorgerecht

4 personen

Ingrediënten

  • 12 gambas body peeled EPIC 
  • 500 Gram vastkokende aardappelen
  • 4 teentjes look
  • Olijfolie
  • 2 tl gerookt paprikapoeder
  • Looksaus

 

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en gerookt paprikapoeder. Leg er 2 tenen look bij. Bak 25 minuten op 200 Graden in de oven. Pers de knoflook en meng met de garnalen en wat olijfolie. Bak de garnalen in een hete pan met olijfolie. Serveer met de aardappelen en wat looksaus.
met kop, easy peel
16/20 st/750g
Doosje 750g

Black Tiger garnalen

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!