Over ons

Epic © en Epic Select ©

 

Hottlet Frozen Foods verdeelt de EPIC en EPIC SELECT diepvries producten over heel Europa. We zijn meer dan 40 jaar actief in de sector van diepgevroren seafood. In die tijd hebben we een netwerk van betrouwbare leveranciers uitgebouwd die kunnen voldoen aan de strenge normen voor de EPIC en EPIC SELECT producten.

We hebben door de jaren heen ook het assortiment uitgebreid. Vandaag is de keuze groter dan ooit. We bieden zowel tropische pareltjes aan als lokale soorten. En dit met een ongekend snelle service!

 

Missie

Onze missie bestaat erin een heel erg correct product af te leveren waarbij we duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. We geloven erin dat een professional in staat moet zijn iets extra’s te serveren en door onze producten willen we dat mogelijk maken. We willen dit door gepast advies en begeleiding ondersteunen.

We zien ons niet alleen als een leverancier, maar als een partner en adviseur voor de klant die meerwaarde zoekt. Een tevreden klant is een klant voor lange termijn en daarvoor zetten we ons elke dag in!